FRAMME I HÄLSINGLAND

maj 10th, 2016 by Maggan | Filed under Resor.

Har just kommit i ordning i min campingstuga. Hittade ett gemensamt köksutrymme där det fanns wifi så nu sitter jag här och bloggar.

IMG_7954

Inuti är tre bäddar, jag kommer sova på underslafen i våningssängen. Duken på bordet har jag tagit med hemifrån för att öka trivseln.

IMG_7945

Fin utsikt. Undrar vilket håll morgonsolen är?

IMG_7951

Så här ser min veranda ut. Nu ska jag ut på samhället och kika runt lite. Höres!

IMG_7948

One Response to “FRAMME I HÄLSINGLAND”

  1. Ola skriver:

    Välkommen till Hälsingland 🙂 Hoppas du kommer att trivas. Nu är väl inte Ljusne metropolen i regionen direkt, men å andra sidan flnns det mycket lokal socialhistoria för den som nu intresserar sig för sånt. Kom förbi Bollnäs på en grillad bit mat och en kall öl någon gång vetja!

Leave a Reply