VAD GÖR JAG I LJUSNE EGENTLIGEN?

maj 30th, 2016 by Maggan | Filed under Arbete.

Jag har alltså praktik i tre månader på en konstförening i Ljusne utanför Söderhamn. Den håller till i en gammal nerlagd kättingfabrik samt i en gammal kraftstation. I kraftstationen är det utställningsverksamhet och i gamla kättingfabriken är verkstäder.

Här ser ni bild på lokalen med verkstäder.

IMG_8202

Finns bland annat snickeri och textilverkstad, nu håller jag tagit dit datorn från Kulturhuset och ska försöka få igång videoredigering. Det som är mest aktivt nu är en sygrupp, de ska bland annat bygga en grej som de hoppas på ska hamna i Guinness rekordbok.

IMG_8199

I helgen öppnar en sommarsalong i kraftstationen där lokala konstnärer ska med sina verk. Håller på att försöka lista ut hur man snyggast hänger alla saker så helheten ser bra ut.

Tags: , ,

One Response to “VAD GÖR JAG I LJUSNE EGENTLIGEN?”

  1. S skriver:

    Coolaste stället!

Leave a Reply