MIN DAG

juni 1st, 2016 by Maggan | Filed under Arbete.

Började dagen med att åka ner på konstföreningen där jag gör praktik.

IMG_8215

Så här ser byggnaden ut utvändigt, en gammal industrilokal. Vi hyr inte den stora delen med krossade fönster. Det var meningen att hela byggnaden skulle renoveras, men giftsaneringen i marken runtom blev väldigt dyr. Däremot kostar inte saneringen 50 miljoner som Umeå Kommun verkar påstå att deras sanering runt Umeå kulturhus skulle kosta. Undra vad Umeå kommun har för avtal med folk så att det blir så dyrt?

IMG_8217

Här är själva kraftstationen där alla utställningar kommer vara. Kommunen har totalrenoverat den, bytt tak, fixa så man inte trillar ner från övervåningen etc. Vågar inte tänka på vad det kostade.

IMG_8220

Graffitibåt på gårdsplan.

IMG_8222

Just nu håller vi på att försöka hänga en sommarsalong, där vem som helst med anknytning till kommunen får medverka. I den här typen av utställning kan man få in lite vad som helst, så det är ju kul. Har vart här idag och försökt göra nåt slags utkast på hängningen. Blev mest trött och gick och köpte mat. Svårast är när man har ganska mycket grejer så man inte kan hänga glest och stelt och inte heller jättemycket grejer så man kan maxa.

IMG_8209

Öppningen är lördag 4 juni.

One Response to “MIN DAG”

  1. S skriver:

    Älskar Ljusne

Leave a Reply