NY SMINKSPEGEL

juni 15th, 2016 by Maggan | Filed under inredning, shopping.

Har spanat in den länge och igår slog jag till.

IMG_8496

Som ni märker jag gjort om utseendet på bloggen. Känns mer jag. Vill tillbaks till gymnasiet, bara sitta och skriva uppsatser där man drar olika paralleller (obs ej dra paralleller till diktaturer), hålla på med teater och vara gymnasieintellektuell i största allmänhet. Men sen vill jag också tvätta bort stämpeln av att vara en del av en urvattnad feminism som går ut på att visa benen, hylla miljardären Rihanna och gå på företagsevent med menskoppar.

Ibland funderar jag på att börja snatta, var sjukt bra på det på gymnasiet. Har inte velat göra det eftersom jag tycker det är pinsamt och att jag vill vara trovärdig på jobb. Men eftersom nu allt sket sig och jag i alla fall räknas typ som kriminell så kan det lika gärna skita i allt. Hörde att om man klär in sin väska med folie så kan man sno kläder. Pratade med en kompis som jobbade i sybutik, om man kan sy en sån väska. Hon sa att hon alltid kollar på väskan, att ser den konstig ut så är det troligtvis en snattarväska. Hon sa också att min tygkasse är en typiska snattarväska. Hon sa att hon alltid är extra trevlig mot misstänkta snattare så att dom ska förstå att dom är sedda. När dom går ut så säger dom HEJDÅ extra högt.

Alltid på mina lokala butiker så har jag känt mig sedd när allt är ensamt och trist. Har alltid sett på dom som en privatägt alternativ till socialarbetare för ensamma människor. Ibland har jag enbart gått dit och köpt något för att jag känner mig ensam. Kanske beror allt bara på min tygkasse. Känner mig lurad.

Tags: , ,

3 Responses to “NY SMINKSPEGEL”

 1. Allt Snattat Är Veganskt skriver:

  Är det för att man ser ut som en lodis som personalen kommer fram till en och ska vara så jävla hjälpsam?? Jag ska genast börja klä mig i kostym och hela skor.

 2. S skriver:

  Fan också

 3. hannes skriver:

  jag är alltid rädd för att personalen i butiker ska tro att jag är snattare, trots att jag inte vågar snatta och trots att jag tycker att det är moraliskt rätt och en god revolutionär strategi att snatta.

  (jag tror första kommentaren är @mmn)

Leave a Reply