DIVERSE BILDER

juni 21st, 2016 by Maggan | Filed under Diverse.

Idag har jag inte gjort nånting vettigt. Igår kväll försökte jag se Stephen Kings film Children of Corn, men kände snabbt att den här filmen kommer handla om att några personer kommer bli jagade och förföljda av några och att allt kommer gå dåligt. Hade inte psyke för det.

Tog mig ut på några cykelvägar. Mötte en nyfödd huggorm. Har aldrig sett en huggorm tidigare, kunde inte låta bli att peta på den med en rallarros som jag ryckte upp från vägkanten. Först högg den så där snabbt mot rallarrosen som man tänker att dom gör. Jag ville liksom se hur den reagerade och började i princip jaga den med blomman. Fick lite dåligt samvete att en större varelse sätter skräck i en mindre och helt försvarslös varelse. Så efter ett tag lämnade jag den ifred.

IMG_8564

I övrigt har jag mest ägnat mig åt avfolkningsporr.

IMG_8560

IMG_8566

Utanför en byggnad. Avfolkningsporr kombinerat med djurbild.

IMG_8570

Tags: , , , , ,

2 Responses to “DIVERSE BILDER”

  1. Snajd skriver:

    Åh herre gadd! Asså den där stolen. Slitet! Värre än Kramfors. Mycket värre.

  2. […] såg ju exakt ut som Ljusne gör idag. Jag visade morsan några bilder från pappersbruksorten utanför Ljusne, hennes spontana reaktion […]

Leave a Reply