NYA KUDDAR

juni 22nd, 2016 by Maggan | Filed under inredning.

Har köpt prydnadskuddar till överslafen.

IMG_8508

Ser mycket trevligare ut när man kommer in.

IMG_8506

I övrigt så fick jag det här meddelandet idag:

Lärarnas A-kassa beslutar 20 juni 2016 att utesluta dig ur Lärarnas A-kassa från och med 7 januari 2016 samt att överlämna ärendet till Polismyndigheten för vidare utredning om eventuellt brott.

Tags: ,

2 Responses to “NYA KUDDAR”

  1. Daniel skriver:

    Det polisärendet måste väl ändå läggas ner. Vem skulle medvetet lura A-kassan på pengar och samtidigt blogga om allt personen gör? Dvs. lägga upp ”bevisen” online.. Om något så visar ju din öppenhet med hur du spenderat din tid på att du inte har något att dölja. Och som du påpekat kan ju ditt konstskapande minst lika gärna ses som något positivt vad gäller jobbsökande: du har aktiverat dig, knutit kontakter, varit kreativ etc. Alltså allt som arbetsförmedlingen annars uppmanar en att göra. Handläggaren på A-kassan borde se ner i djupet av sitt mörka inre, sen titta upp mot himlen och låta nåd gå före rätt.

  2. Kudden skriver:

    Får du ta med dig kuddarna om du hamnar i fängelse?

Leave a Reply