MINNEN FÖR LIVET

juni 28th, 2016 by Maggan | Filed under Diverse.

Min midsommar var fantastisk. Lantlighet, bra väder, mat och, öldrickande och badande. Härligast var på natten då vi gick ner till stranden. Vattnet hade värmts upp under dagen och konsistensen i vattnet var gudomlig. Vi skrattade lyckliga tillsammans medan vi simmade ut i det perfekta sommarlandskapet.

IMG_8647

Det känns bra att redan hunnit samla på sig sommarminnen. Det är viktigt att ha när allt är elände. När man hatar sitt liv så kan man bara drömma sig bort till en stuga och få en till dag att gå.

Jag har analyserat vad som skapar flest minnen. För egen del så skapas flest minnen om man är utomhus tillsammans med någon annan. Ju storslagnare natur desto fler minnen. Är man ensam i storslagen natur så skapas inga minnen. Vad som skapar minnen behöver inte hänga ihop med ett roligt liv. T ex så kan man ju ha skitkul om man sitter hemma ensam och skriver i word, men det blir inga minnen av det. Arbete skapar oftast inte minnen, även om arbetsuppgifterna är roliga.

Det är ju inge roligt att ligga på sin dödsbädd och tänka på vad man gjorde av sitt liv. När man listat ut vad som genererar mest minnen så kan man massproducera minnen för livet.

3 Responses to “MINNEN FÖR LIVET”

 1. S skriver:

  Skapade så sjukt bra minnen där och då! Också i ateljén med aloe veran, måste vara för att den räknas som storslagen natur i skyddat rum!!!

  • Maggan skriver:

   Aloe veran var ett helt fantastiskt minne, måste blogga om den framöver. Har en skitbra bild som ser ut som ett ”bra” foto till ett konstreportage i en lokaltidning, där jag jag droppar aloe vera på knäet i närbild och sen ner man dig (konstnären) i bakgrunden i oskärpa.

 2. S skriver:

  Har förresten inte pratat om headern, älskar den så mycket.

Leave a Reply