DJUR, NATUR OCH FLYTT

juli 3rd, 2016 by Maggan | Filed under Resor.

Det är skitjobbigt att flytta till nya ställen. Jag fattar inte folk som älskar att resa och har som hobby att bo på nya platser, gärna utomlands. Dom måste ju vara helt sjuka i huvudet. Flytt är ett nödvändigt ont för att man kanske dör inombords av att vara kvar, alternativt att man är less på att vara arbetslös.

Första månaden består av att vakna var tredje natt med existentiell ångest då man sätter sig upp i sängen och hyperventilerar. Det är ändå helt okej eftersom man kan inreda sitt nya ställe och undersöka närområdet till fots eller cykel. När det gått några veckor har nyhetens behag lagt sig. Då borde man skaffa vänner, annars kunde man lika gärna bott kvar. Jag är lat, tycker det är skitjobbigt. Man blir knäpp av att vara ensam, mår dåligt av att umgås pga social fobi light och blir allmänt nedstämd av den påfrestande situationen vilket gör det svårt att ta sig för något överhuvudtaget. Resultatet blir att man sitter ensam och lider och förvandlas till en kuf.

Igår gick jag in till samhället. Först blev jag rädd för fåglar, men såg att ungarna blivit större och då är föräldrarna till ungen inte lika aggressiva. När jag kom hem såg jag att jag var helt prickig av bett från mygg och knott. Blev genast paranoid att det var något annat än mygg, trots att det var det mest logiska. Gick och duschade. När det blev kväll fick jag myndighetsångest. Försökte distrahera mig med att se film. Den enda filmen jag hade på datorn var en skräckfilm. Såg halva, därefter gick jag ner på toa (har ej vatten i stugan). När jag kom fram till dörren såg jag i mörkret en stor klump som rörde sig. Kollade närmre och såg att det var en gigantisk padda. När den hoppade lät det DUNS DUNS.

IMG_8755

Därefter gick jag och la mig, tröstade mig med att klicka runt på telefonen och hoppades att morgondagen skulle bli bättre.

Tags: ,

Leave a Reply