TILLBAKA SÖDERUT

juli 10th, 2016 by Maggan | Filed under Resor.

Åker från Umeå ikväll. Var väldigt skönt att vara hemma. Det är härligt att bo i ett betonghus utan mygg. Det händer dock en del kul grejer i Söderhamn och Ljusne. Nu pågår ett slags kulturevenemang under juli där det kommer vara olika aktiviteter under en järnbro i centrala Söderhamn.

IMG_8809

Här spelar jag flöjt på påslakan. Det är mina nya kompisar som står för grejen. Dom har bland annat en ”grupp” eller sammansättning av personer som heter Abrasax Trask.

IMG_8806

Det här var samma dag som jag åkte upp till Umeå, praktiskt att åka in till Söderhamn eftersom det lix var ett tågbyte där. När det var dags att åka skjutsade de mig till tågstationen. På vägen stannade vi till vid macken eftersom en ville köpa korv. När vi kom ut igen upptäckte chauffören att han låst in bilnycklarna i bilen. Men då var det tur att det hände vid en mack så de kunde gå in och låna en hammare för att krossa bilrutan. Först var bilägaren skeptisk, men han med hammaren lovade att dammsuga bilen efter glassplittret och då var det okej.

IMG_8810-2

Tidigare i veckan hade vi åkt och misärturistat i en pappersbruksort. Påminn mig om jag glömmer blogga om det.

Tags: , , , ,

Leave a Reply