STUDENTLIV

september 1st, 2016 by Maggan | Filed under Diverse.

Känner mig helt lost. Fattar inte hur jag ska klara att studera, är hela tiden rädd att jag ska bli avslöjad som gymnasieintellektuell. Sjukt jobbigt att måsta läsa så mycket text! Kanske hade det varit bättre att inte plugga och haft kvar sin självbild som smart och intellektuell för att man klickar runt lite på EAP:s hemsida några gånger per månad. Samtidigt längtar jag efter att få vältra mig i mitt intellekt och referenser till olika böcker, gärna till de som är skrivna på 60-talet.

img_20160831_123737.jpg

Förnedringen av att inte förstå att man måste ta med sig egna bestick. Äter matlåda med två bläckpennor.

Tags: , ,

3 Responses to “STUDENTLIV”

  1. Joppa skriver:

    Det är bara en fasad! Du behöver inte läsa allt, eller ens hälften. Universitet är slappare än gymnasiet även om det på ytan inte syns direkt.

  2. S skriver:

    Hahahaha ?❤️

  3. Herr Hylla skriver:

    Ingen som pluggar kan ju något av vad de studerat i efterhand i vilket fall, fråga vem som helst så kommer de inte ihåg ett piss.

Leave a Reply