SKITHELG

oktober 29th, 2016 by Maggan | Filed under Diverse.

Tycker det är läskigt på ett dåligt sätt när vuxna fulla människor har maskeradkostym. Ikväll när jag steg av bussen gick det en man i gummimask och fladdrande svart mantel bakom mig. Helt plötsligt började han springa, men det verkade bero på att han var sen till en studentfest.

Lyckades ta mig ut i dagsljuset tidigare idag. Här jag jag fotat några frysta bajskorvar vid en tunnel.

skithelg

Själv blev det ingen fest. Har mest suttit hemma och läst på olika sidor på nätet. Först roade jag mig med Kommunisternas artikel Väckelsemöte i sossekyrkan. Det här fastnade jag för:

Men själva extrakongressen formades i alla fall till ett väckelsemöte i sossekyrkan. Med Håkan Juholt som demonisk predikant.
/…/
Installationstalet var istället en glödande bekännelse till det socialdemokratiska evangeliet såsom det enligt evangelisterna i rak linje formats från August Palm till Göran Persson, på Juholts nyspråk döpt till ”social demokrati”.

Mitt näst största helgintresse är att läsa på Folkhälsomyndighetens hemsida. Fastnade i en text om diskriminering, detta har jag lärt mig idag:

Ekonomisk utsatthet utgör ingen diskrimineringsgrund, men dubbelt så stor andel bland dem som har ekonomisk kris eller saknar kontantmarginal upplever att de blivit illa bemötta jämfört med dem som inte har ekonomisk kris eller som har kontantmarginal.

Okej nu ska jag se ett till avsnitt av Skönhetsfällan. Helgen blev helt okej till slut.

Tags: , ,

Leave a Reply