MASSPRODUKTION

mars 8th, 2017 by Maggan | Filed under Arbete, Konst.

Håller på med en slags publikation. Innehåller skrifter av olika slag. Igår gjorde jag 8 st. Siktar på att göra runt 30 st.

Det jobbigaste med produktionen är lukten, eftersom vi tillsätter olika dofter. Allting stinker White Musk, lavendel och en lukt som heter Hot Apple Pie. Är glad att produktionen inte sker i min egen lägenhet. Idag åker jag tåg och vågade inte använda den röda koftan eftersom den luktade nån konstig gubbparfym.

Här är en teaser på produkten. Mer tänker jag inte avslöja.

Tags: , ,

2 Responses to “MASSPRODUKTION”

  1. S skriver:

    Alltså vad är det här jag är sjukt nyfiken!!!

  2. Skrifter? Gubbparfym och nåt rött pulver? Nåt så mystiskt! Skriftrullar i pergament var väl vanligt på de egyptiska faraonernas tid. Det kommer jag att tänka på. Och pulvret? Nej på detta går jag bet! Det är kanske det som det hela går ut på. Tja – du får hemskt gärna berätta.
    Ellington

Leave a Reply