MER BILDER LITTFEST

mars 23rd, 2017 by Maggan | Filed under shopping.

Har inte så mycket att tillägga, har suttit hela kvällen med den obligatoriska ansökan till Konstnärsnämnden. Känner mig mer och mer som en desperat telefonförsäljare som hela tiden hoppar mellan olika mindre framgångsrika strategier i hopp om att fånga deras intresse. Skulle verkligen vilja ha det i år.

Hursomhelst när är några fler bilder.

Fredrik Jonsson och Henrik Bromander i boksamtal.

På kvällen uppträdde med dans tillsammans med bandet Livskris. Älskar att hänga i loger och känna mig hipp. Vi blev servade med popcorn och kaffe, så jag kunde känna mig lite divig.

Spelningen gick bra. Här repar vi.

Förutom byteshandel av böcker, så köpte jag ett en massa nummer av fanzinet Autotrof. Han som gjort fanzinet hade kommit på den smarta lösningen att bara gå runt med en väska och sälja till folk på mässan. Har läst dom i veckan, ska försöka blogga om det senare.

Tags: , , ,

2 Responses to “MER BILDER LITTFEST”

  1. Lars skriver:

    Motiveringen ”jag behöver 100 000 för att betala min skuld till försäkringskassan så jag kan fortsätta göra konst” kanske funkar?

  2. Sökte du Kulturbryggan? Då konkurrerar vi. Haha! Det är verkligen ett hästjobb att ansöka, men man lär sig mycket. ”Kill your darlings” för att få fokus bara på det viktigaste. Och en god portion självdistans, eftersom man måste se sig själv och sitt projekt så som stipendienämnden ser det. Men allt detta vet du ju så ävla väl. Hur andra ser på dig. Det är en sträng skola att gå i. Livet.
    Ellington

Leave a Reply