ROADTRIP TILL DIVERSER BRUKSORTER

april 22nd, 2017 by Maggan | Filed under Resor.

Hart vart söderut en sväng under påsk. Har bland annat vart och hälsat på i Ljusne.

Hade glömt bort hur tyst det var på orten. Det enda ljudet som hördes medan jag vandrade runt på samhället var ljudet av en blåsmaskin som blåser bort löv ur diken.

Hann med några fler bruksorter. Här ser ni en målning utanför ett Folkets hus.

Förövrigt har jag väl nån slags bloggpaus som ni kanske märker. Vet inte vad jag vill göra med det här åbäket. Ska jag bara låta det bli ett arkiv, fortsätta blogga fast bara göra det då och då och skriva ganska trist och hoppas att det blir kult ifall jag håller ut 5 år till, eller bara växla upp och bli bloggdrottning?

Tags: , ,

2 Responses to “ROADTRIP TILL DIVERSER BRUKSORTER”

  1. Kaj skriver:

    Go bloggdrottning!

  2. Maj Måne skriver:

    Jag tycker om att läsa om misär, konst och uppgiven kamp. Fortsätt! Du behöver inte steppa upp något, bara posta någon gång då och då med lite bilder på obskyra saker etc.

Leave a Reply