SNART SOMMAR

maj 7th, 2017 by Maggan | Filed under Arbete.

Publicerade ett inlägg som försvann av någon mystisk anledning. Andra kunde läsa det från sina datorer, men nästa dag var det bara borta. Jag upprepar en del av det jag sa och kanske skriver lite nytt.

Hursomhelst publicerade jag en bild på en hare. Den får ni se igen.

Just nu är jag mest bara trött. Konsten har blivit som ett dåligt äktenskap som man försöker hitta tillbaks till. Kanske skulle behöva en utställning att se framemot. Vad vet jag.

I övrigt håller jag på att skriva examensarbete, eftersom jag pluggar till bildlärare. Det är skitsvårt att skriva akademiskt, nästan värre än att försöka vara hobbyjurist. Som att man inte knäckt koden för hur man kan skriva för att det ska ge nån slags tyngd. Folk säger att ett examensarbete inte spelar nån roll, att det är bara att slänga ihop nån skit, men jag vet inte om jag håller med. Alla examensarbeten ligger ju kvar i databasen för all framtid. Det är en ny spännande insikt att jag kan leta upp alla gamla studentuppsatser som folk har skrivit. Som att jag får en ny bild av alla mina vänner och bekanta som nån gång har läst på universitet.

Tags: , ,

One Response to “SNART SOMMAR”

  1. Jag upplevde det akademiska skrivandet som oerhört lärorikt. Jag fick lära mig att verkligen strukturera mina tankar och följa en tydlig linje i syfte att andra ska kunna följa min tanke. Det har jag glädje av när jag skriver nu, fast jag inte skriver akademiskt för det mesta.

    Samtidigt måste jag se upp. Jag har också fått vad som skulle kunna kallas en miljöskada av det akademiska skrivandet. Förut ofta skrev jag ofta målande och associationsrikt. Det har jag fått svårare för. Försöker lära om nu så att jag ska kunna förena de olika skrivsätten.

    Men framför allt har det varit bra. Universitetet kan faktiskt vara ett säte för lärande och inte bara ett certifieringsinstitut.
    Ellington

Leave a Reply