MAN KAN INTE FÅ FÖR MÅNGA PRAKTIKPLATSER

april 5th, 2010 by Maggan | Filed under Arbete.

Eftersom jag fick sparken från det galleri där jag praktiserade så måste jag nu återuppta jobbsökandet. Då hittade jag den här annonsen.

Asså vad tror folk?? Först vill dom att man ska ha arbetat flera år som grafiker och kunna det utan och innan och sen vill dom att man ska börja praktisera för en lön som som man fick när man sommarjobbade åt kommunen i nian. Jävla as!

Tags: , , , ,

8 Responses to “MAN KAN INTE FÅ FÖR MÅNGA PRAKTIKPLATSER”

  1. Snajd skriver:

    Fy va sjukt!

  2. Sara-Vide skriver:

    Alltså det är ett mysterium att Svante fastande på linsen överhuvudtaget. Jag menar, jag har hört att såna som han varken syns på foton eller i speglar.

    Och att han inte skadades av fotoblixten antar jag bara var tur.

  3. Snajd skriver:

    Jag blev så sjukt förbannad så jag slängde iväg två mail till arbetsförmedlingen om detta, ett till huvudkontoret och ett till Umeå. Sedan mailade jag även till VF. Jag tycker att de ska bli anmälda. Och vad är grejen med meningen ”respektera detta”???

  4. Snajd skriver:

    Om man kollar på deras hemsida så sammarbetar de med Ica Maxi, synsam, Tiger, svenska bilprovningen m.fl. De är inte lowcash!

  5. Snajd skriver:

    Min mailattack gjorde skillnad. Kolla annonsen!

Leave a Reply