PACKA INFÖR STOCKHOLM

april 7th, 2010 by Maggan | Filed under Arbete, Konst, Resor.

Jag kom på sista dan att man kanske borde packa in sitt projekt i en kartong. Så jag ringde till en möbelbutik och frågade om dom hade en kartong över. Det hade dom, det var ju lätt fixat. Nu skulle jag bara ta bussen till Mariedal och hämta den.

Men när jag kom fram såg jag att det var helt sjukt långt till möbelaffären.

Efter att ha fått kartongen gick jag hela vägen tillbaka till busshållplatsen. Jag trodde jag skulle slippa bära tunga saker långt när jag flyttade till Umeå, det var ju bl a därför jag flyttade upp. Sen hoppade jag på en buss som åkte åt fel håll.

Men jag fick hem den tillslut. Min kille gillar att ha städat hemma, därför skär jag i frigolit på hans golv.

Se så fint det blev, som en kista. Jag kanske ska starta en begravningsbyrå.

Tags: , , , , ,

One Response to “PACKA INFÖR STOCKHOLM”

  1. Sara-Vide skriver:

    Kommer du nån gång elller?

Leave a Reply