FRAMME I VÄXJÖ

mars 10th, 2018 by Maggan | Filed under Konst, Resor, Vernissage.

Bloggar från mobilen. Har svårt att greppa staden, men det verkar vara en normalstor svensk stad. Hittade ett konstverk på en fasad som jag gillade.

Klockan 13 idag börjar vernissaget. Först är det en grej på Växjö konsthall och sedan fortsätter det på Italienska palatset där jag har mina verk. Jag vet inte om någon råkar vara i närheten av Växjö, men klockan 14.30 har ni möjlighet att fota med pineholekameror och få era foton framkallade på plats av mig och min assistent.

Så här ser hotellrummet ut. Har tagit friheten att ändra möbleringen så det känns mer som hemma.

One Response to “FRAMME I VÄXJÖ”

  1. Granhål skriver:

    Stör mig varje gång jag läser ”pinehole”!!! Är det ett hål i en gran eller vadå?!

Leave a Reply