AVSLUTAR BLOGGEN

oktober 1st, 2018 by Maggan | Filed under Diverse.

Hej jag vill avsluta bloggen. Eller den är väl kanske redan avslutad sen några år tillbaks. Får hitta någon annan lösning för att publicera mina pågående arbeten. Men det här med att kombinera konstnärligt skapande med nån slags livsstilsblogg känns inte riktigt 2018. Jag kommer inte sluta skriva. Lämnade precis in en 7 sidor lång text till Det grymma svärdet som handlar om demokratisk fostran i föreningslivet. Är ganska nöjd tror jag.

Internet är inte kul. Man blir inte smart av att ”hänga” på internet. Jag får inget vidgat medvetande. Jag kommer inte i kontakt med spännande tankar och idéer och möter heller inte människor jag aldrig skulle mött i vanliga livet. Webben är ett bra verktyg för att dela information, men är inte en visionär frälsning. Den frihetskänsla jag hade för tio år sedan att kunna sprida saker utan att vara beroende av större aktörer, är borta. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här ämnet, men orkar inte.

Här får ni en bild från centrum där jag bor.

Tags: , , ,

7 Responses to “AVSLUTAR BLOGGEN”

  1. Sonja skriver:

    Jag förstår dig. Fast jag funderar mer på att avsluta alla sociala medier och bara ha bloggen kvar. Jag tog bort min älskling Twitter och har inte saknat det ett dugg.

    Visst har du inte sociala medier heller?

    • Maggan skriver:

      Jag har stängt ner några sociala-medier-konton, men inte alla. Tycker det låter skönt att bara ha en blogg.

      • Sonja skriver:

        Det är tråkigt att du stänger bloggen för då kommer jag inte ha någon aning om vad du pysslar med. Men jag förstår beslutet. En gång i tiden var bloggen och sociala medier ett fartfyllt äventyr som kanske kan liknas med en roadtrip till en Roskildefestivalen. Nu vet jag inte vad man ska likna det med. Ett bostadsrättsmöte där man ska går igenom detaljerna inför det stundande stambytet kanske.

  2. Myran skriver:

    Trist ?

  3. Umeå Kommun skriver:

    Umeå Kommun önskar lämna in en formell protest till detta beslut.

  4. Judith skriver:

    Nej, jag har följt din blogg i många år även om jag sällan kommenterar och det är för övrigt den enda jag fortfarande läser. Tänk på oss utlandssvenskar, hur ska vi få vår dos av avflyttningsort och Socialdemokratisk folkkonst. Hade sett mycket fram emot att se vad du kommer ta dig till med ditt nya medium, inspiration fanns även att bygga en egen pinnhålskamera av båten i garaget.
    Din blogg gör mig glad. Tänk om, tänk rätt, bli kvar!

  5. Christian skriver:

    SAD

    Det har varit intressant att följa ditt konstnärskap. Kommer att sakna det.

Leave a Reply