PÅ MÅNDAG SKA JAG TILL STUDION…

juni 6th, 2010 by Maggan | Filed under Kändisskap.

På måndag ska jag till inspelnings-studion och få höra min nya låt som har skrivits klart.. Eller ja, om den blir min får vi se eftersom jag vi ska först se om den passar mig och hur jag sjunger givetvis! 😉 Kommer iaf bli jätteroligt och jag ska ju sjunga vilket fall som helst! Jag har ju med mig Sara-Vide som stöd också!

Hur tror ni att det kommer gå? Vad tror ni att det är för låt osv..? Tror ni det kommer gå bra?

Tags: , , ,

6 Responses to “PÅ MÅNDAG SKA JAG TILL STUDION…”

 1. björn skriver:

  guld

 2. Sara-Vide skriver:

  Bra inlägg! Skrivet i sann Kissie-anda. Snart kommer ja till ateljén!

 3. a-p skriver:

  haha kissie

 4. miixx skriver:

  skitfin blogg! jag skriver om min bröstoperation jag gjorde förra veckan , & idag finns ett inlägg om vad som intresserar folk , svara gärna !!

Leave a Reply