DAGENS OUTFIT

september 15th, 2010 by Maggan | Filed under Dagens outfit.

Skulle arbeta med egna grejer i några dar, men har bara kollat bloggar, sett alla avsnitt av Idol och grubblat över min framtid. Nu ska jag i varje fall ut på en grej, får se om jag kommer på rätt köl efter den.

Tags: , ,

3 Responses to “DAGENS OUTFIT”

 1. Sara-Vide skriver:

  Business-casual skulle jag kalla din stil!

 2. Kent skriver:

  Så het att man nog inte ens skulle våga försöka prata med dig ifall man sprang på dig i baren på en Finlandsbåt. Fick nog bli efter livets första fylla då… 😉

  … eller kanske möjligen om outfiten kom i kombination med sminkning ”riga-style”. Fast nog var det Agneta Fältskog som gjorde den där blåsminkade läpplanslooken riktigt populär redan på sjuttiotalet?

 3. Micke skriver:

  Hot hot hot , du är en riktig snygging tjejen . Hade du inte varit upptagen hade jag ståt utanför ditt fönster med en gitar , sjungandes .

Leave a Reply