DET VÄRSTA JAG VET

september 28th, 2010 by Maggan | Filed under Diverse.

Det värsta jag vet är när folk ska uppfostra en i cykeltrafikregler. T ex är det officiellt accepterat att cykla på trottoarerna i mindre städer. Ändå är det någon som säger ”JAHA, JAG SOM TRODDE TROTTOARERNA VAR TILL FÖR GÅNGARE” när dom ser en cykla på trottoaren som dessutom är tom. Eller om man cyklar om någon och den säger ”MAN ANVÄNDER FAKTISKT PLINGAN NÄR MAN KÖR OM”. Men det värsta är ändå när man kör spark. Spark räknas inte som ett fordon eftersom man har foten i marken och om man då sparkar på höger sida av vägen så kommer det alltid någon och säger ”MAN SPARKAR FAKTISKT PÅ VÄNSTER SIDA OM VÄGEN”.

Tags: , ,

5 Responses to “DET VÄRSTA JAG VET”

 1. Sara-Vide skriver:

  Det är det värsta jag vet också! Fast det allra värsta är när folk tycker synd om ens hund, ba ”du borde verkligen inte sätta henne här utanför affären, hon ser inte ut att tycka det är så roligt!!!”. Som att hela ens liv gick ut på att göra vad som ens hund tycker är roligt?! Inte konstigt att det knappt finns några väluppfostrade hundar.

 2. josef skriver:

  Jo, det är störande när nån ska läxa upp en på trafikregler när de själva inte ens känner till reglerna.

  När jag kör på en tvåfilig 70-väg och ligger i vänstra filen (för att jag ska svänga vänster längre fram) i exakt 70 km/h får jag en jäkla massa onda blickar, hetsande bilar i röven på en, assnabba sura omkörningar, fula tecken osv.

  Sjukt störande då det är jag som enligt lagen gör rätt. Jag kör i rätt hastighet i den fil som lämpar sig bäst för min fortsatta färd. Folk tror att vänsterfilen är en omkörningsfil där de som vill köra olagligt ska ha fri väg.

 3. Snajd skriver:

  Jag vet jag vill typ doda sånna!

 4. björn skriver:

  road rage

 5. sonja skriver:

  Jag har alltid känslan att jag gör något fel när jag cyklar.
  och jag har alltid sparkat på vänster sida! du kanske skrev fel? eller så är det olika beroende på byn.

Leave a Reply