BEKRÄFTA OCH BETALA

november 16th, 2010 by Maggan | Filed under Resor.

Det värsta jag vet är att boka resebiljetter på internet. Jag blir jättenervös och gruvar mig ofta i flera dar med att boka så att biljetterna hinner ta slut. Men tror att jag började med internet för sent, när vi gick i skolan fick vi bara lära oss att skriva på skrivmaskin. Det är därför jag fortfarande slår så hårt på tangenterna.

Hursomhelst har jag lyckats boka en tur- och returresa till Sara-Vide. Hon ska komma upp till Umeå nästa vecka för då ska vi spela in de sista scenerna i videon. Det blir kul!

Tags: , , , ,

4 Responses to “BEKRÄFTA OCH BETALA”

  1. teckningssonja skriver:

    dokumentera dokumentera och blogga om det!
    om ni hinner, ta henne till en klassisk umeåplats och fota henne där!

Leave a Reply