SNART GER JAG UPP OCH REDIGERAR VIDEON I WINDOWS MOVIEMAKER ISTÄLLET

december 10th, 2010 by Maggan | Filed under Arbete, Min musikkarriär.

Själva redigeringen är inget problem. Det är bara att sitta och göra om tills det blir bra. Det jobbiga är allt tekniskt strul. Dom senaste dagarna har Premiere börjat krascha efter varje gång jag exporterat en fil. Varje gång programmet kraschar ser jag mina artistdrömmar slås i spillror. Jag orkar snart inte mer.

Tags: , , , ,

5 Responses to “SNART GER JAG UPP OCH REDIGERAR VIDEON I WINDOWS MOVIEMAKER ISTÄLLET”

 1. Snajd skriver:

  Jag förstår att det är tungt. Jag önskar dig all lycka till. Du kommer att bli klar tillslut och då kommer det att ha varit mödan värd. Om du vill så kan jag se om jag känner några bra klippare som kanske kan hjälpa dig.

 2. S-V skriver:

  GE INTE UPP! DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA PROJEKT! Tänk på att alla frälsare utsätts för prövningar. Det är en klen tröst, men en sann sanning.

 3. Daniel skriver:

  Jag lider med dig, vet vilka jävulstyg premiere är kapabel till. Tyvärr finns det bara en sak att göra och det kostar. Men det är värt varenda öre.

 4. teckningssonja skriver:

  sånt där driver en ju till vansinne på riktigt.

Leave a Reply