NU ELLER ALDRIG

januari 26th, 2011 by Maggan | Filed under Arbete, Konst.

Jag har länge vetat om att jag borde starta företag. Jag har stora konstnärliga utgifter som jag skulle kunna dra av. Dessutom blir dom flesta arbetsgivare glada om man fakturerar istället för att dom betalar ut timlön. Idag kändes det helt rätt, jag tänkte ”Nu gör jag det!” och gick till Skatteverket.

När jag kom dit så visade det sig att dom hade flyttat, så jag gick ner på stan och köpte smink istället.

Tags: , , , ,

6 Responses to “NU ELLER ALDRIG”

 1. sonja skriver:

  Jag skulle till arbetsförmedlingen och söka jobb och skriva in mig förra veckan. Jag hade samlat all min energi och kanaliserat det på att gå dit. Och när jag suttit och väntat och kommit in till kontoret så säger tanten att de inte kan hjälpa mig om jag inte hade leg. Och legget hade jag i min andra väska. Så jag gick hem och grät i stället eftersom min dagsdos av social energi blivit förbrukad till ingenting.

 2. Sara-Vide skriver:

  Oj, vad jobbigt, upp på hästen igen!

 3. Daniel skriver:

  Det går att göra på nätet, lycka till! (och börja leta efter en revisor/ekonomiperson direkt, ett absolut måste)

  • Maggan skriver:

   Kostar inte det typ 10 000 om året? Det är ju inte ens vad jag tjänar.

   • Daniel skriver:

    Nej då, jag tror jag betalar kanske hälften av det (och dessutom är det avdragsgillt) men även om jag gjorde allt själv – vilket jag aldrig skulle palla – så tjänare man på det för hon drar ju av och håller på med sånt man inte har en aning om.

Leave a Reply