VÄGSKÄL PÅ VÄG HEM

januari 28th, 2011 by Maggan | Filed under Arbete.

Har jobbat natt och ska promenera hem från jobbet. När jag kommer till den här tunneln står jag inför ett vägskäl.

Ska jag välja att gå åt vänster som leder mig upp på en gångväg som är upplyst och jäms med en stor bilväg så det är mycket trafik och folk i rörelse, men tar dock 15 min längre att gå? Eller ska jag välja vägen till höger där man valt att trafikseparera cykelbanan från all övrig trafik och istället lett den rakt in i skogen utan ordentlig belysning i syfte att ”öka säkerheten”?

Jag valde alternativ två, jag var hungrig och ville komma hem fort. Men jag hoppas att statsplanerarnas döttrar och fruar blir skändade just på den här vägen, det vore inte mer än rätt.

Tags: , , ,

5 Responses to “VÄGSKÄL PÅ VÄG HEM”

  1. sonja skriver:

    men tänk om statsplaneraren är en kvinna! då är ju oddsen större att hennes partner blir skändad eftersom misshandlar män emellan är vanligare.

Leave a Reply