FÖRSÖKA STARTA FÖRETAG DEL 2

februari 2nd, 2011 by Maggan | Filed under Arbete.

Nu när jag kommer att slå igenom som artist är det smart att ha ett företag. Jag hade gått till Skatteverket för några dagar sedan, men då hade dom flyttat så det sket sig. Men nu gjorde jag ett nytt försök.

När jag kommer in i skatteverkets lokaler möts jag av en sån här!!!!????

Jag kom faktiskt hit för att starta ett företag, inte för att komma hit och få ångest! Jag har kämpat i ett år för att komma från Arbetsförmedlingen och sen tvingas jag sätta mig vid en sån här låda igen.

Tydligen så har skatteverket gått ihop med andra myndigheter som tex Försäkringskassan. Varför vill man gå ihop med dom? Tycker man att dom har bra rykte?

Jag fick vänta i 40 minuter på att få en blankett. Nu ska jag bara lista ut hur man fyller i den.

Tags: , , ,

3 Responses to “FÖRSÖKA STARTA FÖRETAG DEL 2”

  1. S-V skriver:

    Jobbigt! Jag gjorde det på Internet, det gick mycket smidigare!

  2. sonja skriver:

    jag gjorde det också via internet. Det tog några timmar, och nu har jag mitt företag (och fattar inte hur man sköter det).

Leave a Reply