HOME STYLING

februari 12th, 2011 by Maggan | Filed under Diverse.

Jag har märkt att det efterfrågas blogginlägg om inredning och bilder från hemmet här på bloggen. Så därför bjuder jag på den här.

Det här är en av de arrangemang som jag är mest nöjd med. Den här möbeln står i sovrummet och jag ville skapa samma känsla som när man går in i ett gästrum hos någons föräldrar. Att någon bott där tidigare och flyttat ut och sen vet man inte vad man ska göra med det så man möblerar det som ett gästrum av kvarlämnade möbler och prylar.

Under våren kommer jag att göra en serie med inredningsrepotage hemma hos lite olika personer. Ska passa på att göra några när jag åker ner till Stockholm nästa vecka.

Tags: , , ,

2 Responses to “HOME STYLING”

  1. Sara-Vide skriver:

    Åh ja, gör ett hemmahos-reportage hos oss!

Leave a Reply