ÄNTLIGEN HÄR!!

februari 18th, 2011 by Maggan | Filed under Diverse.

Som jag har längtat efter Britney Spears nya musikvideo. Nu kan man se den! Men jag tycker den var lite tråkig, min video är bättre!

[http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg]

Tags: , ,

5 Responses to “ÄNTLIGEN HÄR!!”

 1. Sonja skriver:

  Den var ju jättedålig och tråkig. Och det säger jag, jag som älskar Britney och har följt hennes liv och skaffat barn för att hon har skaffat barn och skilt mig för att hon har skilt sig osv .

 2. Ior skriver:

  Din är bättre, helt klart!

 3. maria skriver:

  hahahahahahahahhahhahahahahaha

 4. Snajd skriver:

  Alltså tror Brittney att hon är sexig, hon är inte sexig. Hon borde lägga av innan alla skrattar åt henne, det är ju pinsamt. Kände att jag fick en ögonskada av att se den där videon. Maggan du borde ha varnat mig. Om Brittney vill lyckas så borde hon läsa lite modemagasin för att se vad som är trendigt. Det värsta är ändå att sånna som hon som inte har någon talang får komma fram medan de som är superduktiga inte får synas alls.

Leave a Reply