HIP HOP-SKOLAN

januari 24th, 2010 by Maggan | Filed under Okategoriserade.

Nu har jag varit och dansat Dancehall. Det var astråkigt, att jag aldrig lär mig att jag hatar streetdance! Men det jag hatar mest av alla streetstilar är ändå Hiphop. Det har inte hänt nånting i den stilen sedan 2001.

Här kommer min lista på dom tre mest fantasilösa och tråkigaste stegen inom hiphopen:

PÅ TREDJE PLATS: Luftkepsen
Låt armen göra en cirkel genom luften och sätt handen så som att du tog tag i din keps eller hatt som du inte har.

PÅ ANDRA PLATS: Egyptiska händer
Flytta omkring händerna på det här sättet. Få det gärna att framstå som att det är du som har kommit på det här steget själv och att du gillar att komma på steg som är lite ”skumma”.

PÅ FÖRSTA PLATS: Illusion av hjärtslag till musiken
Välj en hiphop-låt där dom samplat hjärtljud i musiken. När du hör det ljudet ”BOOM BOOM” så skjuter du fram bröstet på det här sättet.

Tags: , , , , ,

3 Responses to “HIP HOP-SKOLAN”

  1. Snajd skriver:

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahahhhahahhahahahahhahahahhaahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahaha!

Leave a Reply