16 AV 23 BILDER MONTERADE

mars 28th, 2011 by Maggan | Filed under Arbete, Konst.

Här i kassen ligger mina monterade bilder som jag ska ställa ut på fredag. Mitt spraylim tog slut och sen hade jag räknat fel på antal kapaskivor så jag måste köpa mer grejer imorgon för att kunna färdigställa allt.

Tur att jag hade en dag till innan hängningen annars hade jag inte hunnit. Jag har alltid med struldagar i planeringen ifall saker och ting går snett, för det gör det jämnt.

Man får ofta höra att det är viktigt för framgången att bli mer positiv och tänka att allt kommer gå bra, men jag tycker att det är en oproffig inställning. Då står man där i skägget i brevlådan och säger ”ojdå den här gick sönder så nu hann jag inte”. Men om man istället tänker att allt kommer att gå åt helvete och att allt kommer att strula så är man bättre förberedd och ute i rätt tid med allting. Och trots det så hinner man ändå precis på håret.

Alltså:
Positiv = Amatör
Negativ = Proffisionell

Tags: , ,

6 Responses to “16 AV 23 BILDER MONTERADE”

 1. S-V skriver:

  Verkligen! Positivism är helt klart synonymt med naivitet = på samma mentala nivå som en femåring.

  • S-V skriver:

   Jag menar alltså inte att mitt resonemang om positivism och naivitet är på samma mentala nivå som en femåring, utan att folk som är naiva när de jobbar med konst är på samma mentala nivå som en femåring.

   • S-V skriver:

    Fast nu känner jag att jag kanske snurrat in mig i något som jag kanske inte kan stå för; jag är ju själv charmigt naiv.

 2. Sonja skriver:

  negativitet ger större odds för positiva överraskningar snarare än motsatsen!

 3. Aja skriver:

  Det var ju skönt att höra för en som jämt för höra hur negativ hon är. Jag ser allt negativt som skulle kunna hända helt enkelt. Varför gå omkring och vara glad, naiv och positiv när fan ändå lurar bakom närmasta hörn, redo att göra krokben för en och ställa till med ett helvete.

 4. Daniel skriver:

  Skaffa en unge så får du utöka den där reservdagen till en reservmånad, det finns inga gränser för vad som kan knasa till det. Min proffesionalitet har ökat med 1000% sedan september 2009.

Leave a Reply