REP AV DANS

mars 31st, 2011 by Maggan | Filed under Arbete.

Tränade på liveframträdandet idag. Hjälp vad mycket det är kvar! Vi tränade på dansen och jag hade på mig ett par horstövlar, ett blommigt linne och trosor. Mitt i vårat rep kom det in en man med orange arbetskläder med reflexer och började borra i lokalen. Hursomhelst gick det ändå bra, vi hann med det vi skulle hinna.

Tags: , , ,

3 Responses to “REP AV DANS”

 1. S-V skriver:

  Åhj åhj hur ska det gå?! Jag är inte orolig för din del, men nu blev jag faktiskt orolig för min del. Hur ska det gå?!?!!!!

  • Snajd skriver:

   Jag har fått agera du och blivit omkringsläpad på golvet. Jag tror att du kommer att klara din del galant. Du är ju lixom natrual-sexy.

 2. Snajd skriver:

  Hahahahahahahhahhahahahahhaha!

Leave a Reply