ÄNTLIGEN ÄR DET ÖVER

april 10th, 2011 by Maggan | Filed under Diverse.

Gick tillbaka till scenen och plockade ihop lite kvarlämnade grejer. Jag är nöjd med resultatet, men jag ska aldrig mer göra nåt sånt här, såvida jag inte har en produktionsassistent. Om jag får för mig att göra nåt som är lika hetsigt, hindra mig!

Tags: , ,

7 Responses to “ÄNTLIGEN ÄR DET ÖVER”

 1. Sonja skriver:

  var det någon som filmade eller så?

 2. Maggan skriver:

  Japp! Ska börja klippa ihop det om några dar.

 3. Snajd skriver:

  Du kan ju söka efter en assistent här i bloggen.

 4. […] fraishe? Så dumt att bli konstnär och göra en massa hetsiga filmprojekt. Tydligen har jag inte lärt mig något sedan […]

 5. SEGER OCH AVSLUT skriver:

  […] Nu är det här projektet avslutat, tack alla som var med ni har varit väldigt bra och lätta att jobba med. Eran insats gjorde serien. Plus att ingen som missade flyget, fick plötslig ångest, började supa sig jättefull mitt i allt, eller krånglade till det på annat sätt. Det är jag också väldigt tacksam för. Listan är lång på vad som kan gå snett. Förhoppningsvis är det här det största projektet jag nånsin kommer att göra. Om jag försöker mig på nåt större, hindra mig (oj deja vu). […]

Leave a Reply