UTEKVÄLL ALA TISDAG

april 19th, 2011 by Maggan | Filed under Supa.

Kände för att supa idag. Började med att köpa folköl på Konsum för att sedan sätta mig i en busskur och dricka.

Sedan for jag in till stan och mötte upp Svante. Han är en riktig vän, för han ställer upp att supa med sina kompisar mitt i veckan.

Va hade väldigt trevligt och pratade om allt möjligt. T ex pratade vi om brytpunkten mellan 25-28 år. Det är den åldern då man tappar den där inre glöden, då det inte längre handlar om entusiasm utan om självdiciplin. Man är inte ung längre. Man kommer i den åldern då det inte är okej att ligga full och avsmullen nere vid älven.

Tags: , , ,

2 Responses to “UTEKVÄLL ALA TISDAG”

  1. Daniel skriver:

    Avsmullen. Det ska jag använda!

  2. svante skriver:

    min favoritkategori i bloggen.

Leave a Reply