PÅBÖRJADE PROJEKT SOM ALDRIG BLEV AVSLUTADE

april 29th, 2011 by Maggan | Filed under Diverse, mspaint.

Förra våren fick jag för mig att jag skulle göra ett spel. Jag laddade hem ett program som heter Adventure Game Studio och började bygga upp ett spel i det programmet. Spelidén var att det skulle utspela sig i min lägenhet och att det man kunde göra i spelet var att dricka kaffe, gå ut på internet, se på TV och äta mat. Gick man till sängen och sov så hade man förlorat.

Här är rummen som jag ritade upp:

Jag kom ganska långt, man kunde röra sig runt på golvet med en gubbe. Men sen fattade jag aldrig hur man gjorde för att gubben skulle gå in i ett annat rum och där nånstans tog det här projektet slut.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “PÅBÖRJADE PROJEKT SOM ALDRIG BLEV AVSLUTADE”

  1. S-V skriver:

    Ha ha ha! Gud vilket bra projekt!

  2. L8 skriver:

    nej men fasen börja med projektet igen!

Leave a Reply