THE FINAL COUNT DOWN

maj 14th, 2011 by Maggan | Filed under Konst, Min musikkarriär.

Stort tack till alla som deltagit i min performancefestival som jag anordnat här på bloggen. Idag är det sista och bästa dagen på festivalen, för idag ska jag visa dokumentationen av liveframträdandet som jag och Sara-Vide framförde på Debaser Medis den 8 april. Jag har anordnat en fest i en lägenhet där jag visar dokumentationen på en plasma-TV och jag tycker att alla som har möjlighet ska komma hit. Ni andra som inte kan komma tycker jag ska bänka er framför datorerna ikväll och se liveframträdandet på nätet.

Bjuder på plockmat för den hungrige.

Ni som kommer på festen kommer att få se videon på den här TVn *mäktigt*.

Inte att förglömma själva konstobjektet, dvs singeln och DVDn. Båda gjorda i begränsad upplaga. Här ställs de ut på stafflin. Båda går att köpa.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply