SEMESTER

maj 19th, 2011 by Maggan | Filed under Resor.

Har bokat en sista-minuten till ett soligt ställe. Vet inte när jag har tillgång till en dator nästan gång, tänkte ta min första bloggsemester. Kommer åter 27 eller 28 maj. Kanske slänger in nåt kortare inlägg emellan. Vi får se!

Tags: , , , ,

7 Responses to “SEMESTER”

 1. S-V skriver:

  Yey!!

  • Maggan skriver:

   Fick för mig att vaxa benen för första gången i mitt liv och har fått en allergisk reaktion. Benen är helt rödprickiga, ser ut som att jag fått röda hund. Får se om jag åker utomlands eller om jag ligger på akuten i Umeå imorgon.

   • S-V skriver:

    Du kanske inte kommer in i Sverige igen för att dom tror att du fågelinfluensan eller loppor eller nåt sånt.

   • Sonja skriver:

    Det ”hör till” att det blir så! Det blev i alla fall så när jag körde med epilator, fruktansvärt.

 2. Snajd skriver:

  Den där bilden är helt briljant! Du ser ut som en 50-tals barbiedocka,

 3. Wiklund skriver:

  Kom hem nu! jag saknar ditt bloggande. jag känner mig vilsen.

 4. Hoegberggruppen skriver:

  Jag är också i behov av handledning.

Leave a Reply