NYA INTERNETREGLER

maj 31st, 2011 by Maggan | Filed under Diverse.

Har satt upp regler för mig själv för att minska internetanvändandet. Reglerna är att jag får gå ut på internet 3 ggr/dag och vara ute max 30 min varje gång. Syftet är att få mer gjort och bli mindre slö och inåtvänd.

Är det något jobbrelaterat som man måste göra, t ex skriva en ansökan så får jag göra det utanför tiden. Är jag hos någon annan gäller inte reglerna lika hårt. Jag har klarat att hålla detta i två dar, ska bli spännande att se hur länge det håller.

Tags: , , , ,

7 Responses to “NYA INTERNETREGLER”

 1. S-V skriver:

  Men gud, precis vad jag skulle behöva göra! Börjar nu!

 2. Daniel skriver:

  Jag kör internet som belöning istället. När jag gjort vad jag ska får jag ta en runda, sedan får jag jobba lite och så nätet igen. Visst skulle jag få mer gjort utan dator i ateljén men jag skulle även dö av tristess och bli än mer isolerad.

 3. Daniel skriver:

  Och se! Nu är jag tillbaka igen efter en hel timme av duktigheter.

  Här var det dött.

 4. Sonja skriver:

  Jag har gjort samma sak!

  Fast jag har
  1. slutat blogga
  2. tagit bort internet hemma
  3. Börjat skriva checklistor i tid och evighet.

Leave a Reply