MÅLNING 1 KLAR

juni 23rd, 2011 by Maggan | Filed under Konst.

Äntligen fick jag till den första målningen så att jag känner mig nöjd med den. Jag hoppas jag blir klar med alla målningar innan augusti. Om ni vet någon utställning som behöver konstnärer (vad som helst, inlandet etc) så är jag på! Tipsa mig och tipsa om mig. Jag orkar inte vänta ett år för att ställa ut dom här. Målningarna är ca 1 X 1,5 m. Det är 4 st.

Tags: , , ,

3 Responses to “MÅLNING 1 KLAR”

 1. matilda skriver:

  Vännäs bibliotek är lätt att ställa ut på, men kanske svårare att få något sålt.

  • Maggan skriver:

   Låter kul, men jag vill ju sälja alla. Man kanske kan höra med Bjurholm, dom har ju mycket pengar eftersom alla äger skog.

 2. Maggan skriver:

  Det ska helst vara ett stel, vit gallerilokal.

Leave a Reply