SNART SÖKER JAG VÄL JOBB INOM VÅRDEN OCKSÅ

januari 28th, 2010 by Maggan | Filed under Okategoriserade.

Ringde Svensk Morgondistribution och frågade om jag kunde få jobba där. Dom började prata om att jag skulle skriva en ansökan till eventuellt sommarjobb. VAD FAN ETT SÅNT DÄR JOBB SKA MAN JU FÅ BÖRJA MED SAMMA DAG SOM MAN RINGER!!!

Tags: , , , , ,

5 Responses to “SNART SÖKER JAG VÄL JOBB INOM VÅRDEN OCKSÅ”

 1. Snajd skriver:

  Men jag tror att du skulle peppa på att jobba som personlig assistent. Då kan man jobba deltid lätt.

 2. Snajd skriver:

  jomen alltså jag har jobbat så mycket inom det förut och det blev som så dramatiskt då. Hittar man ett bra ställe kan det dock va rätt chill. Som en blandning mellan att va betald kompis och hemmafru.

  • Maggan skriver:

   jo men om det är nån tjänst som bara innebär att hjälpa till o öppna sillburken så är jag kanske peppad

 3. Snajd skriver:

  Du kan ju säga det då du söker jobbet.

Leave a Reply