SISTA CHANSEN ATT NOMINERA MIG

augusti 5th, 2011 by Maggan | Filed under Kändisskap.

Om ni inte nominerat mig till Blog Awards så gör det nu! Här gör ni det. Självklart är jag ju årets trendigaste blogg då jag delar med mig av mode, shopping och outfits. Här får ni en snygg bild på modeikonen Eva Braun.

Men även årets kulturblogg, årets blogginspiratör och nu har jag även blivit internationell eftersom jag installerat google translate så den kan läsas över hela världen. Under året har jag också haft en mycket framgångsrik musikkarriär som gör att jag förtjänar att bli årets bloggraket.

Bild från förra årets Blog Awards.

Tags: , , ,

3 Responses to “SISTA CHANSEN ATT NOMINERA MIG”

 1. Aja skriver:

  Jag tar tillbaka det jag skrev om Blondinbella förut nu när jag ser vilken bra förebild hon är för dig, men din blogg är mycket bättre än hennes!

 2. sidora skriver:

  Hej hej!
  Fin blogg.
  Kolla gärna min och kommentera! 🙂
  Kram!

Leave a Reply