BLOPPISEN ÄR NU STÄNGD FÖR ALL FRAMTID

augusti 9th, 2011 by Maggan | Filed under inredning.

Igår hittade jag en matta nere i soprummet. Jag tyckte den var snygg och släpade upp den i lägenheten och tvättade den i badkaret. Men sedan när jag torkat den så upptäckte jag att den var full med hund- och katthår, plus att den luktade illa. Inte nog med det, efter jag försökt avlägsna djurhåren från mattan med en klädrulle så fick jag två bett på bålen. Det bor loppor i mattan, så jävla äckligt!

Den åkte tillbaka ner i soprummet och jag lovar att aldrig mer bära upp något därifrån.

Tags: , , , , , , , ,

6 Responses to “BLOPPISEN ÄR NU STÄNGD FÖR ALL FRAMTID”

  1. Julia skriver:

    Maggan, textil och möbler e no go på sommaren, men när det är vinter så dör allt sånt där, och man ta hem och tvätta och vara glad för nyvunnet fynd.

  2. Aja skriver:

    Jag har faktiskt tänkt på det där då jag är en flitig hemsläpare av soprumsfynd. Har inte råkat ut för någon loppa än men kommer verkligen att se upp i fortsättningen!

  3. E skriver:

    Låter som vägglöss..

  4. Det är olagligt att ta saker från sopprum. synden straffar sig själv 😛

Leave a Reply