NU HAMNADE JAG HÄR IGEN

augusti 19th, 2011 by Maggan | Filed under Arbete, shopping.

Meningen var att jag skulle måla, men jag vill bara shoppa och åkte på en loppis. Den här svarta lampan med guld var väldigt snygg, tycker ni jag ska köpa den?

Det verkar vara nåt slags universiellt att alla är sega och har tråkigt just nu. Hörde med folk i Stockholm och där var det också tråkigt. Jag önskar att det kunde flytta hit ett gäng glada och ännu inte bittra 21-åriga personer som gillar hitta på kreativa saker. Som fortfarande tror att det är meningsfullt att styra upp hetsiga projekt och som inte har insett att dom kommer bli ruinerade och utbrända för sitt engagemang och arbetsinsats.

Tags: , ,

4 Responses to “NU HAMNADE JAG HÄR IGEN”

  1. hej sonja skriver:

    Jag trodde först att du hade fotat ditt kök och tyckte du löst det så himla snitsigt för halsbanden

  2. Ulrika skriver:

    du får gå om Abf igen!

Leave a Reply