DO NOT STOP DREAMING

augusti 21st, 2011 by Maggan | Filed under Arbete.

Man kan påverka sitt liv väldigt mycket, typ vad man vill jobba med osv. Ibland blir det som man tänkt sig, men oftast inte. När allting bara står still kan det vara ett bra alternativ att drömma sig bort:

Tags: , , ,

5 Responses to “DO NOT STOP DREAMING”

 1. Snajd skriver:

  Ja kan inte du börja göra hippiekonst. Det skulle va askul!

 2. Ragnhild skriver:

  Din blogg är så jävla bra!

 3. Erkan skriver:

  Lika häftiga målningar som när vi var barn;) Är det dessa du precis har slutfört och jagar en utställning till?

 4. Aja skriver:

  Jag tror att såna där målningar är framtiden. När jag gick min första konstskola och sa att jag inte gillade Matisse klappade min lärare mig på huvudet och sa: ”En dag kommer du att älska Matisse!”. Nu har många år gått sedan dess och jag tycker fortfarande inte om Matisse. Släng dig i väggen Matisse! Fram för illustrativa flum-målningar!

Leave a Reply