SNYGGASTE MATTAN EVER

augusti 26th, 2011 by Maggan | Filed under inredning, shopping.

Jag har skaffat mig ett nytt intresse som jag haft i tre dagar ungefär. Och det är mattor. Hela min vakna tid tänker jag på mattor och kollar dom på nätet. Det här har jag lärt mig: Röllakanmattan är den med tulpaner som vi ser i många svenska hem, oftast hos akademiker i övre medelåldern. Den är jättesnygg. Röllakanmattan påminner om Kelimmattan som också är jättesnygg. Särskilt stilen Golbarjasta Kelim. Idag när jag var på en seconhand så fanns det en äkta Kelimmatta för 60 kr, men jag köpte den inte.

På blocket ligger den här annonsen ute. Troligtvis en Röllakanmatta, och den ser ut som en Kelimmatta. Bästa av två världar. Den är handvävd och gjord i Dalarna.

Jag har ingen plats för den, men kan ingen annan köpa den? Det är den snyggaste matta jag sett! Den finns ute på Blocket och kostar 700 kr. Mattan finns i Stockholm.

Tags: , , , ,

5 Responses to “SNYGGASTE MATTAN EVER”

 1. Snajd skriver:

  Köp den! Du kommer aldrig att ångra sig. Jag köpte en matta för 4500 och det är det bästa jag har köpt i mitt liv förutom min mac. Min mac kommer iof att gå i bitar en dag men mattan stiger i värde allt efter att tiden går.

  • Maggan skriver:

   Det är inte priset det sitter i, jag vill inte börja samla på mig en massa grejer. Har ingenstans att ha den och mitt förråd är proppfullt.

 2. hej sonja skriver:

  den är ju helt unik!

 3. Jimmy skriver:

  Ja, den var inte så pjåkig faktisk! 🙂

Leave a Reply