INBJUDAN

september 19th, 2011 by Maggan | Filed under Konst.

Jag har blivit erbjuden att delta i en gruppmåleriutställning med temat ”rörelse”. Kan inte bestämma mig om jag ska vara med. Det är i slutet av november. Jag vet inte heller vad jag ska ha med, förslag på vad jag ska göra?

En sak som är jätteirriterande är när folk säger ”åh, gör du yoga!” när man står och stretchar ut baklåret.

Tags: , , , ,

4 Responses to “INBJUDAN”

 1. Snajd skriver:

  Jag tycker du ska vara med.

 2. S-V skriver:

  Klart du ska vara med! Gör en målning på temat. Vad städat du har det förresten.

 3. J skriver:

  ja, var med! måla permobiler.

 4. Aja skriver:

  Jag tycker du ska vara glad att du har blivit inbjuden till en grupputställning och det är klart att du ska delta, eftersom utställningsmöjligheter inte växer på björkar (tyckte det passade att skriva så för att du bor i ”björkarnas stad” eller vad man säger).

Leave a Reply