UTE PÅ GÅRN

oktober 1st, 2011 by Maggan | Filed under Diverse.

Den här outfiten har jag på mig. Kjol från Ryssland, tröja från HM och skor från Skopunkten. Idag är det lördag, det är så konstigt att ha en riktig klassisk helg då man är helt ledig. Så exotiskt men ändå så naturligt. Jag tror inte jag har upplevt det dom senaste tio åren, får flashback till mellanstadiet.

Frågan är nu vad jag ska göra med denna värdefulla dag? Ska jag åka till atten och måla, se på TV eller fara på Rusta?

Jobbet går bra, men jag hade fått klagomål från ett ställe där jag var och jobbade för dom tyckte att jag var alldeles för ung för att jobba där.

Tags: , , , ,

One Response to “UTE PÅ GÅRN”

  1. Snajd skriver:

    Hur gammal trodde de att du var? Varför var man tvungen att vara äldre då man jobbade där? Sa din chef till dem att du är tretti?

Leave a Reply