NER PÅ BYN O MÅLA

oktober 1st, 2011 by Maggan | Filed under Arbete.

Valde att fara till atten och måla, bra val tror jag. Idag gick det jättedåligt, det enda jag lyckades med var att göra slut på all såpa, papptallrikar samt all färg. Jag trodde den här serien skulle gå snabbt att göra, typ 4 dar eller nåt. Men det har tagit över 2 månader och jag är endast klar med en av tre.

Men när serien är klar kommer den bli grym kan jag lova!

Tags: , , ,

One Response to “NER PÅ BYN O MÅLA”

  1. Snajd skriver:

    Maggan du är sjukt snabb. Du är så galet produktiv. Du är så snabb och produktiv att du du går ner i vanligt tempo så blandar du ihop det med att vara långsam. Två månader och du har kommit upp med idé, målat två av dem, jobbat heltid, gjort danskoreografi, spel med din pojkvän etc.

    Hallå!!

Leave a Reply