LUGN HETSÄTARSÖNDAG

oktober 2nd, 2011 by Maggan | Filed under Diverse.

Har glömt ladda min kamera, så ni får en googlad bild på det jag gjort idag. Jag har ätit taco, det är så gott!

Jag minns mitt första minne av taco, jag var 12 år tror jag och jag kunde inte sluta äta. När tacochipsen var uppätna så fortsatte jag ätaorgien med att lägga alla tillbehör på tunnbröd istället. När allt var slut hade jag fil kryddat med ketchup och kayannepepper som jag lade på hårdbröd tillsammans med gurka och bara fortsatte trycka i mig. En gång hetsåt jag taco då jag hade 39 graders feber och dan efter det blev jag frisk. Efter det har jag dragit slutsatsen att tacokrydda besitter magiska och helande egenskaper.

Tags: , , , ,

2 Responses to “LUGN HETSÄTARSÖNDAG”

 1. Snajd skriver:

  Taco var den första maten jag gillade. Innan förstod jag inte idén med att äta mat. Det var bara något onödig måste. Jag var nio år då.

 2. Rikard skriver:

  Hej Maggan!

  Skönt med en lugn hetsätardag, skulle kunna behöva en sån. Jag heter Rikard och jobbar på Lövånger tunnbrödsbageris PR-byrå och jag undrar om just din taco-rulle kan vara det vinnande receptet i Lövångers jakt på Sveriges bästa tunnbrödsrulle? Kolla in tävlingen här: http://www.fazer.se/tunnbrodsrulle

  Lycka till!

  /Rikard

Leave a Reply