JÄVLA SKITDAG

oktober 12th, 2011 by Maggan | Filed under Arbete.

Slutade tidigt och hade tänkt åka hem och sova och vakna 2 timmar senare med en slät babyhy och ha hela dagen framför mig. Men jag fuckade upp det hela så det slutade med att jag var trött och irriterad och började slå med kuddar mot ryggstödet på en soffa. Sen försökte jag åka till ateljén och måla och det var helt sjukt mycket folk där! Åååh vad jag hatar folk! Jag målade bara i cirklar, måla torka bort osv. Sen kom jag hem och då gick min högtalare till datorn sönder. Sen åt jag en äcklig vegetarisk korv till middag.

Jag mailade förresten konstnären Markus Andersson, han målar av djur på beställning för några tusen. Tycker ni jag ska slå till?

Tillägg: Det är inget fel på dom jag delar atte med, dom är trevliga och snälla (nu har jag ätit och konsumerat internet).

Tags: , , , ,

One Response to “JÄVLA SKITDAG”

  1. Aja skriver:

    Där har du anledningen till att man inte ska dela ateljé med andra. Man får bara fika och fika med andra konstnärer då.

Leave a Reply